Om oss

Garden Food har lång erfarenhet som distributör och erbjuder över 200 produkter från 20 olika länder världen över.

Garden Food grundades 2013 men vår erfarenhet som distributör i Sverige och i Norden sträcker sig från 1989. Det innebär att vi har gedigen erfarenhet på området. Garden Food har sin bas i Stockholm men kan med hjälp av samarbete med andra transportföretag erbjuda utkörning till butiker och grossister i hela landet. Vi står för hög kvalité och snabb service och strävar alltid efter så nöjda kunder som möjligt. Vi är alltid intresserade av nya produkter och leverantörer, varför vi tacksamt tar emot förfrågningar. 

Omsorg om etniska livsmedel

Vi märker av den ökade efterfrågan på etniska livsmedel och framförallt halalkött. Det finns idag många kunder som vill ha halalkött levererat till sina butiker och produktionsanläggningar. Den efterfrågan har vi valt att tillmötesgå och erbjuder därför ett stort urval av halalslaktat kött. Vårt sortiment är idag komplett vad gäller halal och andra etniska livsmedel.

Vi tillhandahåller varumärken som exempelvis Rose Poultry, Danpo från Danmark, Tekker från Belgien och Landflugel från Tyskland. Våra kunder är allt från grossister, produktionsanläggningar och butiker. Vi har dessutom våra egna varumärken som heter Garden Food, Albilal. För oss är det viktigt att erbjuda snabb och tillgänglig service och vi strävar efter att våra kunder alltid ska känna förtroende för oss, vår verksamhet och våra produkter. 

Copyright © GFI Stockholm AB, 2022